Dopravné nehody v Miňovciach a v Drienovskej Novej Vsi

04.08.2005 Celý región

Miňovce/Stropkov 4. augusta (TASR) - K tragickej udalosti, ktorá si vyžiadala tri ľudské životy a jedno zranenie, došlo dnes okolo 17. hodiny na štátnej cest...
Miňovce/Stropkov 4. augusta (TASR) - K tragickej udalosti, ktorá si vyžiadala tri ľudské životy a jedno zranenie, došlo dnes okolo 17. hodiny na štátnej ceste prvej triedy v obci Miňovce v Stropkovskom okrese.

Na uvedenom úseku ciest došlo k zrážke troch osobných motorových vozidiel. Trojčlenná posádka Škody Fabie s košickým evidenčným číslom zrážku neprežila, vo vozidle rovnakého typu taktiež s košickým číslom došlo k ľahšiemu zraneniu vodiča a pasažieri Kie Fortage z Poľska obstáli bez zranení.
Na mieste nešťatia zasahujú zdravotníci a polícia, ktorá skúma príčiny a okolnosti, za akých k nehode došlo.
TASR o tom informoval zdroj z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove.

Dopravná nehoda na železničnom priecestí
Prešovskí policajti vyšetrujú príčinu, okolnosti a mieru zavinenia dopravnej nehody, ktorá sa stala včera o 21.10 h v Drienovskej Novej Vsi, okr. Prešov.
37 ročný vodič Peugeotu z Prešova jazdiaci po ceste I. triedy v smere od Ličartoviec do Drienovskej Novej Vsi pred železničným priecestím zišiel s vozidlom mimo komunikácie vľavo v smere svojej jazdy. Následne sa s vozidlom dostal cez trávnatý porast až na železničnú trať, kde zostal stáť. Tu doň narazil vlak idúci z Košíc do Prešova a ten vozidlo vymrštil mimo trať . Alkohol v dychu u 56 ročného vodiča vlaku nebol zistený a u vodiča auta bude zistený odberom krvi, nakoľko utrpel ťažké zranenia, z ktorých sa bude v nemocnici liečiť najmenej 7 dní. Celková škoda je 130 000, - Sk
 

Vyberte región

mark